Съвети за доставка, които всеки собственик на мръсен велосипед трябва да знае

By | май 8, 2022

Притежаването на мръсно колело е нещо повече от кихотовско желание за онези жители на обществото, чиито артерии са пълни с адреналин (за мен и за вас, наркомани от адреналин). Но едно от тесните места, които могат да задушат реализацията на това фантастично притежание на мотора, е самият акт на транспортиране на този велосипед и по-конкретно, икономическо транспортиране на мотора.

Сега мръсните велосипеди могат да се доставят в САЩ, като се използват изобилие от възможности за транспорт, открити в цялата страна. Наистина има много фирми, които предлагат специализирана доставка на мръсни велосипеди. Доставката на велосипеди е лесна, неусложнена и достъпна с помощта на тези компании за доставка на мотоциклети. Можете също така да използвате тези мотоциклети за превоз на мръсни велосипеди или дори луксозни мотоциклети Yamaha от висок клас.

Една от основните притеснения на всеки горд собственик на велосипеди за мръсни велосипеди ще бъде безопасността на стоките по пътя. Когато взимате решение относно услугата за превоз на велосипеди, можете да изберете или общо отворено ремарке, или, може би по-разумно, да изберете покрито ремарке. По-голямата част от превозите на мръсни велосипеди се извършват с помощта на затворени ремаркета. мръсните велосипеди се увреждат без усилие от корозивните и неумолими елементи, в резултат на което затворените ремаркета за превоз на мръсни велосипеди са превъзходен избор. Много мръсни велосипеди могат удобно да се поставят на едно ремарке с 18 колела, така че многобройни пратки могат да извършват пътуването едновременно. Вашият велосипед може също да бъде защитен от кражба или загуба, ако бъде изпратен в затворено ремарке.

Въпреки че затвореното ремарке за транспортиране на велосипеди е мъдър избор в повечето случаи, има, не без значение част от случаите, когато отвореното ремарке е превъзходната опция за превоз на мръсни велосипеди. Ако велосипедът, който се изпраща, пътува на кратко разстояние – по-малко от няколкостотин мили – тогава той може безопасно да бъде изпратен на открито ремарке за превоз на велосипеди. Тъй като велосипедът се транспортира за едно пътуване, щетите от елементите или възможността за кражба са сведени до минимум. За сценария, в който сте в напрегнат график, може да е по-лесно да намерите превозвач с отворено транспортно ремарке за вашия велосипед.

Докато сте на екскурзия, мръсният велосипед не се покрива от вашата лична политика. По този начин щетите или загубите трябва да бъдат защитени с покритие от вашата компания за превоз на велосипеди, предлагаща минимална застраховка. Копие от техния застрахователен сертификат може лесно да провери офертата им за покритие. Проверка на предоставената от тях информация с тяхната застрахователна компания или с Министерството на транспорта е всичко, което се изисква, за да се осигури това допълнително спокойствие.

Необходимо е да запомните, че тази застраховка за защита на товара, въпреки че се изисква от закона, вероятно няма да покрие пълната стойност на вашия велосипед. Затова е важно да се установят видовете щети, обхванати от полицата, лимита на покритие и специалните артикули или аксесоари, които също са включени. Допълнителното застрахователно покритие по време на транспорт е задължително, в случай че моторът е ценен. В идеалния случай вашата компания за доставка на велосипеди трябва да предостави това покритие или да ви изпрати до трета застрахователна компания.

Въпреки че е малко вероятно, доставката на велосипеди понякога води до повреда преди пристигането му. В такъв случай всички щети трябва да бъдат записани в „Коносът“ и превозвачът трябва да подпише копие. Приемането на мотоциклета не трябва да се отхвърля, освен ако моторът е станал напълно неизползваем поради повредите.

Рекламацията трябва да бъде подадена и събрана следвайки инструкциите на компанията за превоз на мотоциклети. Погледът към пациента от самото начало позволява гладко събиране на искове. Обикновено корабната компания се интересува само от бързото разрешаване на вашия проблем и във ваш интерес е да им помогнете да направят това. В случай, че имате нужда от помощ, Better Business Bureau или Министерството на транспорта със сигурност могат да ви я предоставят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *