Преглед на електрически скутер Ezip 900

By | април 22, 2022

Една компания, която е в бизнеса с електрически скутери от известно време, е Currie Technologies. Те представиха Ezip 900, който е надстройка от техния Ezip 500. Този скутер дава на ездача повече сила да се изкачва по хълмове, както и да върви по-бързо и да кара по-дълго. Те са произвели един от най-екологичните и ефективни скутери в продажба на днешния пазар. Те стоят зад своите продукти с 90-дневна фабрична гаранция. Философията на компанията е, че техните електрически скутери, хибридни велосипеди или електрически велосипеди ще надживеят конкуренцията. Разработката на електрозадвижващата система има патент върху нея.

Батерията се зарежда лесно, така че винаги сте готови за работа. Като цяло един ездач може да измине около петнадесет мили в час с радиус повече от десет мили. Размерът и теглото на ездача, разбира се, ще имат значение за дължината на пътуването, както и за максималната скорост на скутера. Дроселната клапа има въртяща се дръжка за лесна употреба и ви дава различните скорости, от които се нуждаете за различните обстоятелства, които ще намерите.

Палубата е подготвена с противоплъзгаща ABS смола. За рамката е използвана издръжлива стомана с високо напрежение, а скутерът има предна дискова спирачна система. Гумите на скутера са три инча и с вилицата за предно окачване ездачът може лесно да се приспособи към всеки терен. Капацитетът на теглото е 240 паунда и ездачи на възраст под тринадесет години не трябва да използват Ezip 900.

Едно качество, което е много популярно, е седалката, която може да се сваля. Мощността, която Ezip 900 показва, е страхотна за по-дълги пътувания, така че ако използвате скутера си за поръчки, трябва да имате достатъчно запасена енергия, за да отидете до аптеката във вашия район.

Сглобяването е необходимо за скутера, така че ако нямате инструменти за този тип работа, може да искате да платите малко повече, за да сглобите електрическия скутер за вас. Направен е коментар, че рефлекторите, които идват на скутера, са неадекватни за вечерни разходки. Може да искате да инвестирате в повече отражатели или да замените по-малките с по-големи.

Студентите са открили, че електрическият скутер Ezip 900 е чудесен за придвижване из кампуса. Един клиент тежеше 210 паунда и откри, че може да го изкачи по нежни хълмове без проблем. Хората, които вече са закупили този модел също усетиха, че няма терен, по който да не могат да продължат. Няма да се притеснявате да работите с изтощена батерия далеч от дома, заради дисплея за живота на батерията в горната част на дръжката.

Ако се интересувате от закупуването на този електрически скутер, струва си да търсите най-добрата цена. Известно е, че клубовете за търговия на едро носят този продукт и можете да го намерите онлайн на места като Amazon или eBay.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *