Планински велосипеди Mongoose XR-75

By | май 1, 2022

Mongoose XR-75 е достъпен лек, издръжлив планински велосипед за възрастни и деца. Велосипедите са или 24″ или 26″ рамки. Велосипедите са направени за момчета, момичета, жени и мъже. Всички те са направени по същия начин и можете да очаквате да намерите подобни функции. Можете да намерите велосипеди Mongoose в местния универсален магазин с отстъпки или можете да намерите онлайн на достъпна цена.

За децата Mongoose XR-75 24″ се предлага в цвят на оранжево или електрическо зелено за момчета и розово за момичета. Това е страхотен велосипед за деца, защото те обичат да карат навсякъде, независимо дали карат по гладка земя, на неравна земя или над черни пътеки. Този велосипед може да се справи с почти всякакъв терен. Рамката с двойно окачване прави велосипеда издръжлив и мощен. Той е лек, което го прави по-лесен за маневриране и контрол. Има 21 скорости за превключване с заден дерайльор. Велосипедът е оборудван с линейни спирачки и има олекотени джанти от сплав.

За възрастните, Mongoose XR-75 26″ се предлага за мъже и жени. Това е планински велосипед с двойно окачване, осигуряващ максимална ефективност при превключване. За надеждно спиране, велосипедът е оборудван с линейни спирачки. Седалката може лесно да бъде регулира се с бързо освобождаващата стойка.Велосипедът е напълно натоварен и оборудван с 21-скоростен SRAM MRX / Shimano.

Велосипедите Mongoose XR-75 са създадени да бъдат издръжливи и удобни. Алуминиевата рамка с двойно окачване ще увеличи максималния комфорт, като същевременно запази своята производителност. При поръчка на велосипеди по пощата, той ще изисква монтаж. Ако е закупен в магазин, той вече трябва да е сглобен и може да изисква леки корекции.

Mongoose XR-75 е достъпен, атрактивно изглеждащ планински велосипед. Можете да закупите или 24 „или 26“ за около $ 110 – $ 130. Ако не намерите това, което търсите в магазина, можете да го поръчате онлайн, за да бъде изпратено до дома ви или до местния магазин.

Повечето от рецензиите на Mongoose XR-75 бяха положителни. Тези, които поръчаха онлайн велосипедите да бъдат доставени до магазина за вземане, казаха, че са напълно доволни и откриха, че магазинът вече е сглобил велосипеда им при пристигането им за вземане. Други се възхитиха за представянето на мотора и как той надхвърли очакванията им, включително комфортно по време на каране.

Потребителските оценки на мотора са отлични. Моторът отговори на очакванията на потребителите и бяха доволни от голямата стойност за тези потребители, които закупиха Mongoose. Хората смятаха, че производителността на мотора е страхотна за стойността. Потребителските оценки варират от 3-5 звезди. Повечето отзиви посочват, че велосипедът се вози добре и е удобен.

Независимо дали сте начинаещ ездач или опитен ездач, Mongoose предоставя много страхотни функции, които хората търсят при велосипеди на достъпна цена. Създадени са така, че да бъдат издръжливи, удобни и издръжливи. Ако не сте придирчиви и не се интересувате от липсата на цветови избори, тогава това е моторът, който трябва да вземете предвид.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *