Пет от най-добрите ботуши за колоездене и пет от най-добрите мотоциклетни каски за под 200 паунда

By | май 8, 2022

Ако сте на лов за най-новата екипировка за мотоциклети и мотокрос тази Коледа, има няколко големи марки, които не могат да бъдат пренебрегнати. За да започнете с вашето търсене, ние измислихме петте най-добри ботуши и каски за колоездене – всички те могат да бъдат увити спретнато под вашето коледно дърво за по-малко от 200 паунда.

Нашите пет най-добри каски за мотоциклети:

1. Мотоциклетната каска Caberg Justissimo GT Mirage е луксозен артикул – и можете да разберете само като го погледнете. Със своя елегантен външен дизайн и обърнато лице, неговата устойчива на надраскване външна обвивка е трудна за победа. Той също е готов за Bluetooth – така че можете да го свържете към мобилния си телефон без разхвърляно окабеляване. Можете да го купите за по-малко от 160 паунда онлайн.

2. Вдигащите се каски ви дават много повече гъвкавост. Можете да ги носите, когато карате, за да получите максимална защита и да ги обърнете, когато слизате от велосипеда си за лесна комуникация и допълнително периферно зрение. Мотоциклетната каска Caberg Synthesis е друг чудесен пример. С място за безжична връзка и професионално черно или бяло покритие, това е най-високо качество.

3. Мотоциклетната каска HJC HQ-1 Carbon отговаря на много високи технически спецификации и е идеална за участниците в движението, които искат да карат с пълна увереност. Той получи оценката Sharp 5 звезди за безопасност, осигурявайки максимална защита при катастрофа, а карбоновата му обвивка го прави една от най-леките каски на пазара.

4. За изпепеляващ дизайн и качествено покритие разгледайте мотоциклетната каска HJC FG-15 Prism. Неговата синя, черна и зелена повърхност е направена, за да впечатли топ ездачите, заедно с усъвършенстваната си вентилационна система и щит против мъгла. Този шлем е особено добър модел на стойност под 165 паунда.

5. Всеки ездач обича Shoei – те са кремът на света на колоезденето. Техният шлем за мотоциклет Shoei XR-1000 ви показва защо са постигнали толкова висока репутация. Черупките им са изработени от многослойно органично фибростъкло за здравина и дълбок блясък. Все още можете да притежавате такъв за под 200 паунда, ако имате късмет!

Нашите пет топ ботуши за мотоциклети и мотокрос:

1. Sidi вече имат зад гърба си над 40 години качествен дизайн и имат редица уникални ботуши, включително техните Sidi Vertigos. С под 180 паунда онлайн, те са достъпни, но са снабдени с функции, които поддържат пръстите на краката ви в такт, включително два ударни амортисьора, пластини за пищяла и плъзгачи за пръсти и вътрешна подплата, обработена с тефлон.

2. Може да е трудно да купите ботуши за жени, които вършат работата си правилно, но все пак имат стил. За щастие мотоциклетните ботуши Sidi Vertigo Lei Lady са намерили този баланс. Те отговарят на същите високи характеристики като техните мъжки колеги, но имат по-заострен дизайн – придавайки женствена нотка на качествени ботуши за по-малко от 200 паунда.

3. Ако търсите луксозни ботуши за обикновените туристи, тогава Sidi Courier Trials са чудесен вариант. Те са ръчно изработени в Италия с фина кожа, система за бързо освобождаване и формован дефлектор за удар на пищяла. Те са изключително удобни и по-малко от 180 паунда, ако са закупени онлайн.

4. Ботушите за мотоциклети Sidi Vertigo Air са МНОГО популярни тази година. Техният дизайн включва множество амортисьори, патентована система за затваряне, която укрепва ботуша, вместо да я оставя слаб в точката на цип, и очертана, неплъзгаща се подметка. О, и споменахме ли, че те са може би най-добре изглеждащите ботуши в момента?

5. Ботушите за мотокрос Sidi Sabre осигуряват твърдостта и здравината, необходими в скалистия свят на мотокрос състезанията. Те са проектирани да ви позволят да се насладите на спорта с протектори за пищяла и опора за свода, за да ви предпазят напълно от елементите и терена. С тегло под 165 паунда те са победител с мотокросистите в цяла Европа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *