Основи на дисагите за мотоциклети за начинаещи

By | май 7, 2022

Кутия с инструменти, документи за велосипед, някои полезни резервни части, комплект за първа помощ, вашите машини, джаджи и други дребни неща от първа необходимост – можете безопасно да съхранявате и носите всички тези неща в дисагната си чанта на мотоциклета. Новите малки, но просторни модели допринасят за удобството и външния вид на вашата машина. Можете да поставите тези обикновено твърди чанти / калъфи до едната или от всяка страна на задното колело на вашия мотоциклет, под пътническата седалка. Закрепването им върху носача в задната част на пътническата седалка също е добър вариант. Може да изглеждат прости, но изборът на дисагите за вашия „уличен“ мотоциклет се нуждае от известно проучване. Ето някои полезни насоки, за да научите повече за дисагите за мотоциклети:

  • монтаж: Никаква дисагална чанта не става на нито един мотоциклет. Вие избирате тези чанти в зависимост от типа на вашата машина – круизър, туринг, спортен туринг, спортен велосипед, двоен спорт и стандартен. Имате повече персонализирани опции, ако вашата машина е като Harley Davidson (HD), Suzuki, Honda, Indian, Kawasaki, Yamaha, Victory, Triumph или Universal. Така че, купувайте дисагите според вида и производителя на вашия мотоциклет.
  • Материал: Дисагите за мотоциклети са предимно изработени от влакна (PVC), найлон, кожа, синтетична или имитация на кожа (винил) и пластмаса. Докато найлоновите чанти са най-издръжливите, синтетичната кожа е най-лесната за поддръжка и е най-популярна. С изключение на дисагите, направени от найлон, останалите партиди имат твърди повърхности.
  • Устойчив на атмосферни влияния: Времето не трябва да влияе на дисагата ви. Той трябва да е устойчив на промени в околната среда и вашите неща трябва да останат невредими.
  • Система за заключване: Сигурната и вградена система за заключване помага да се гарантира безопасността на вещите ви.
  • катарама: Потърсете бързо освобождаващи се катарами за лесно управление на чантите.
  • Гъвкав монтаж: Опитайте да изберете гъвкавите торбички за монтиране както като прехвърляне, така и като твърд болт. Можете да носите хвърлящите се със себе си като раници. Тези с болтове осигуряват сигурно закрепване към чантите и следователно са подходящи за дълги пътни пътувания.
  • Метална рамка: Дисагите от синтетична или естествена кожа губят форма с времето. Въпреки това, благодарение на металните рамки, те помагат да предпазите вашите кожени чанти от увисване, като същевременно увеличават тяхната издръжливост. Рамките от неръждаема стомана са за предпочитане пред месинг или друг метал. Уверете се, че избраният от вас има тази метална рамка против увисване от неръждаема стомана.
  • Точка за покупка: Потърсете онлайн оферти, когато купувате дисагите за мотоциклети. Няколко безплатни услуги, подкрепени от конкурентни цени, ви осигуряват истинската стойност за парите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *