Най-доброто къмпингуване за RV кемпери – Coyote Valley RV Resort

By | април 8, 2022

Сан Франциско Coyote Valley RV Resort

С общо 126 обекта, оборудвани с усилватели между 20-100, почти всеки RV ще бъде настанен в Coyote Valley. Този курорт непрекъснато се счита за едно от най-добрите места за посещение както заради мястото си, така и заради централното му местоположение до Сан Франциско. Плажът Кармел и камъче, Аквариумът на залива Монтерей, Древните гори от секвоя, лозята на долината Напа, Гилрой Гардънс и Лагуна Сека са в близост. Къмпингът е само на минути до езеро за риболов, резервоар за лодка, 3 шампионатни голф игрища, конна езда, спортна стрелба с глина и щатски парк Big Basin Redwoods. Удобства – Списъкът с удобствата на място изглежда безкраен: Безплатен WiFi и сателитна телевизия, клубна къща, развлекателен център, басейн и СПА център, доставена закуска, Pet Park, магазин за смесени стоки, консиерж услуги, подкови, зеленина, барбекю вътрешен двор, пране, фитнес център, парти стаи и ресурсни събития.

Цени – В зависимост от сайта, посещенията от неделя до четвъртък могат да варират между $ 55,00 – $ 65,00. Цените за уикенда са между $60,00 – $70,00, като седмичните разходи са около $300,00- $330,00.

Затвори Атракции

Плажната алея на Санта Круз – Само на 50 минути от Coyote Valley се намира едно от най-популярните места за забавление в щата Калифорния. Идеалното време е идеално както за дневни, така и за нощни излети. Паркът е известен с крайбрежната алея, която включва игри, влакчета и бреговата линия.

Държавен парк Хенри У. Коу – Най-големият държавен парк в Северна Калифорния е само на 45 минути от долината на Койот. Разтягайки се на над 3500 фута надморска височина и 67 000 акра необуздан терен, осигурява отлична стойност за проучване. Могат да се видят някои от най-неизвестните и хищни диви животни в Калифорния, включително планински лъвове, койоти, диви прасета и рыси. Ако обичате да наблюдавате птици, планините са пълни с различни видове като плешив и златен орел, червеноопашат ястреби и големи рогати сови.

Ако търсите удобен начин да се придвижите от вашия RV или кемпер, компактният дизайн на скутери с електрически мотор ги прави лесни за съхранение. Много къмпингуващи биха искали бързите електрически скутери да пътуват бързо из къмпинга, без да заемат твърде много място за съхранение. Електрическите велосипедни комплекти са друг прост начин да добавите мощност към текущия си велосипед и да ви даде възможност да пътувате на много по-дълги разстояния.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *