Най-добрите ръкавици за мотоциклети Cafe Racer

By | март 31, 2022

Любителите на мотоциклети разбират, че екипировката, която използват, когато карат велосипедите си, е огромна част от изживяването и дори не е почти същото, ако носят нещо, което не е подходящо за случая. Най-добрите ръкавици за мотоциклети, подходящи за кафе състезатели, със сигурност са огромна част от тази екипировка, която споменахме, и те играят важна роля, поради което е изключително важно да имате възможно най-добрите ръкавици за най-доброто изживяване. Ръкавиците се носят както за стил, така и за защита и функционалност и има различни видове ръкавици за различните сезони като лятото и зимата.

В зависимост от сезона, ездачите могат да избират различни ръкавици, защото през лятото може да стане твърде горещо, за да носите ръкавици, които имат топлоизолация, за да поддържат пръстите ви топли, докато ръкавиците без пръсти са неподходящи за зимата, защото пръстите ви ще замръзнат, особено ако обичате да карате бързо. Така че ние подготвихме статия, която разглежда характеристиките и качествата на някои от най-добрите ръкавици за мотоциклети, позволяваща ви да разполагате с необходимата информация, за да изберете чифта, който ще ви пасне най-много по стил, комфорт, защита и функционалност, но преди да получим към нашите препоръчани ръкавици нека да разгледаме ръкавиците на пазара от обща гледна точка.

Ръкавици на пазара

Мотоциклетните ръкавици не са само там, за да добавят към вашия стил и можете да спечелите точки за стил за носене на чифт. Те могат сериозно да ви предпазят и да ви предпазят от падане, като предлагат допълнителен контрол над мотоциклета. Те предотвратяват изпотяване и хлъзгане на дланта ви, което е често срещана причина водачите да губят контрол над мотоциклетите си. Освен това те могат да ви предпазят, ако преобръщате велосипеда си, защото много от тях имат защитени системи като допълнителна подплата и твърди кокалчета. Най-добрите ръкавици имат много функции, за които дизайнерите са помислили и са ги направили изключително полезни за ездачите, включително функционалност, материал и защита. На пазара има много марки, които предлагат различни видове стилове и са изработени от различни материали, но повечето от тях допринасят за ездачите и си заслужават цената.

Ръкавици в стил Coffee Racer

Има много различни стилове ръкавици, които ездачите могат да използват и в зависимост от стила на ездача те могат да изберат различни видове ръкавици от много различни марки на пазара. Но най-добрите ръкавици не се различават само по своя стил и външен вид. Те също се различават по степента на защита, която осигуряват на потребителя, материала, от който са изработени, и функционалността, която предлагат на ездача, тъй като основната употреба на мотоциклетните ръкавици не е просто да изглеждат готино. Всъщност ще дойде на последно място, ако трябва да поставим ред, в който измерваме важността на характеристиките.

Защита

Основната цел на носенето на мотоциклетни ръкавици е защита от елементите и потенциални инциденти, които могат да се случат, когато карате, особено ако сте от типа, който иска да върви бързо. Ръкавиците ще гарантират, че в дъжда ръцете ви са защитени от водата и студа, докато през лятото ще гарантират, че няма да получат слънчеви изгаряния. Те също така предпазват ездача от възможни катастрофи, тъй като са снабдени с технология за подплата, която би абсорбирала удари и удари и много от тях имат твърди кокалчета, изработени от PVC или друг материал, който допълнително предпазва цялата ръка, ако възникне катастрофа поради непредвидени обстоятелства. В този случай ръкавиците ще предпазят кожата ви от натъртване, ако паднете и се плъзнете по пътя, защото вървите бързо и се подхлъзнате, докато кокалчетата на твърдите черупки ще осигурят защита на костите ви и ще предотвратят счупването им до определен момент.

Функционалност

Функционалността на ръкавицата е второто най-важно нещо, което тя предлага на ездача, тъй като най-добрите ръкавици са проектирани да имат захват, който ще предпази ръката ви от подхлъзване и е по-малко вероятно да загубите контрол над мотоциклета си. В определени части на ръкавицата се използва специален материал, за да сте сигурни, че ръцете ви са стабилни и няма да се плъзгат по време на карането ви, независимо от метеорологичните условия. Дори при дъжд, водата няма да повлияе на сцеплението на ръката ви, когато носите ръкавици, специално предназначени за мотоциклети. Той също така предотвратява инциденти, като абсорбира влагата на дланта ви, която се случва, когато карате за по-дълъг период от време или през лятото, когато е горещо. Ръкавиците имат специални абсорбиращи влага материали от вътрешната страна, които са специално проектирани за тази цел и имат вентилационна система, която позволява на ръката да диша естествено през кожата.

Материал

Повечето ръкавици са изработени от кожа, защото е доказано, че е най-добрият материал за ръкавици за мотоциклети заради защитата и функционалността, които притежава, но и защото изглежда най-готиният и стилен. Външната част на много ръкавици е направена от някакъв вид кожа и различни компании използват различни видове кожа, за да произвеждат своите ръкавици. Докато по-голямата част от ръкавицата е кожа, има части, които са покрити с различен тип нехлъзгащ се материал, който подобрява захвата на ръката ви и предотвратява изплъзването й, когато метеорологичните условия не са страхотни. Вътрешността е изработена от различни видове тъкани за подплънки за увеличаване на абсорбирането на удара, а някои части включват тъкани, които абсорбират влагата, за да поддържат ръцете ви възможно най-сухи.

стил

Има много марки, които предлагат много стилни ръкавици за мотоциклети и макар че това е последното нещо, което трябва да имате предвид, когато избирате най-добрите ръкавици за каране, това все пак допринася за избора, защото всички искаме да изглеждаме готино, когато караме така можем да се чувстваме уверени и да прекараме възможно най-доброто. Засега вярваме, че изцяло кожените ръкавици са най-стилните и тези, които изглеждат най-готините, но някои хора може да изберат без пръсти, докато други може да изберат различен материал, който им е най-подходящ. Понякога зависи и от типа или карането, което имате. Ако вървите бързо, ръкавиците без пръсти не са чудесен избор, защото пръстите ви ще замръзнат и може да ви накарат да загубите контрол над мотоциклета.

Нашите най-добри избори

Въпреки че има много различни марки производители на ръкавици, които предлагат своите продукти както онлайн, така и в магазините си, има някои, които са много по-добри от други в качеството и вниманието към детайлите, с които са направени. Конкуренцията е огромна и всеки се опитва да представи най-добрия си продукт, но независимо от опита, някои компании имат по-добър продукт от други. Те се отличават от останалите, като внедряват по-добри характеристики, материали, шевове и подплънки. Тези, които използваме и препоръчваме, са следните.

Работни ръкавици Biltwell Шоколад

Тези ръкавици определено са най-добрите, които препоръчваме на всички, защото са изключително гъвкави за всички ездачи, които харесват функционални ръкавици. Те са 100% кожа и са изработени с полуподплата от полар, за да допринесат за комфорта. Те също са идеални за лятото, есента и пролетта.

Те имат и някои невероятни характеристики, включително анатомично проектирани велурени панели за дланите, които имат подложка вътре, която може да абсорбира ударите и да устои на абразия. Отваряне на китката, което може да се регулира с еластични връзки и кожено закопчаване и полуподплата за трико от полар, която няма да ви накара да се потите твърде много. Те използват единични и двойни иглени полиестерни шевове.

Цената на този чифт ръкавици е $49,95 и можете да ги изберете в няколко цвята, въпреки че шоколадовият е този, който препоръчваме, тъй като смятаме, че е най-стилният от всички. Те също така имат различни размери, от които можете да избирате и като се имат предвид всички характеристики на тези ръкавици и колко страхотно изглеждат, цената е точно и купуването им напълно си заслужава.

Alpinestars Mustang V2 кожа черна

Ръкавици, които предлагат изключително добра защита, тъй като имат PVC кокалчета в кожената конструкция, която предпазва ездача от удари. Те са идеални за всеки сезон, въпреки че са изработени от кожа, защото имат места от перфорирана кожа, която позволява на ръката да се охлади и да диша в горещите летни дни.

Невероятните характеристики са това, което прави тази ръкавица сред нашите най-добри избори и препоръки, като зони за перфорация за повишена дишане сред изцяло кожената конструкция. Ръкавицата има и синтетичен велур като подсилване отстрани и подплата в зоните за кацане за повишена безопасност. Важна характеристика за безопасността са и твърдите PVC кокалчета, които са покрити с кожа. Те имат ергономичен дизайн, така че дланта ви да се чувства удобно по всяко време и имат допълнителна подложка от пяна на пръстите. Палецът и дланта са подсилени с предварително поли, за много по-добро захващане. Върховете на пръстите са съвместими с използване на смартфони и таблети със сензорен екран.

Те струват малко повече от предишните и цената им е 89,95 долара, но като вземете предвид допълнителните функции, които имат предвид и повишената безопасност, която предлагат поради подплатата и твърдите PVC кокалчета, ако карате бърз мотоциклет, тези са много по-изгодни за вас. Предлагат се в няколко цвята и размера и могат да бъдат намерени в много магазини за мотоциклети и онлайн магазини.

Кожени мотоциклетни ръкавици без пръсти жълти, тънки

Това са най-простите ръкавици на пазара и определено най-евтините поради тяхната простота. Те са изработени от кожа и се използват най-добре за обикновени ездачи, които не обичат да се движат твърде бързо, защото тези ръкавици не предлагат твърда защита като тези, които представихме преди.

Тези ръкавици са изцяло изработени от кожа, но защитата, която предлагат, е минимална и не е подходяща, ако обичате да карате много бързо. Те са идеални за летните дни, защото пръстите ви не са скрити и ръката ви може да диша, но могат да се носят и през късна пролет и ранна есен, докато времето все още не е достатъчно студено, за да замръзнат пръстите ви. Те са лесни за обличане и сваляне и са перфектни, ако искате да подобрите сцеплението си при каране.

Този чифт ръкавици е най-евтиният и най-достъпният, но ако искате да получите защита от ръкавиците си за по-бързо каране, няма да получите много от тях. Те са около $ 8 и могат лесно да бъдат намерени в Amazon и изпратени директно до дома ви.

Джо Rocket WindChill

Най-добрите зимни ръкавици без никакви съмнения или подозрения, защото те ще държат ръцете ви топли дори и в най-студеното време. Те са изключително добре изработени и водоустойчиви, като същевременно са изолирани за топлина.

Характеристиките, които имат, също са доста невероятни, тъй като имат среден слой, който е водоустойчив и 100G Thinsulate. Бронята на кокалчетата, която е с висока плътност интегрирана в кожата, осигурява много защита в случай на инциденти и удари, а цялата ръкавица е подсилена с кожа. В областта на дланта има гел, който разсейва вибрациите и дизайнът им е идеално направен за каране, защото е предварително извит. Пръстите имат разширителни панели за допълнителен комфорт, а закрепването на ръкавицата към ръката ви става лесно с помощта на сигурната кука на китката.

Тази ръкавица напълно си заслужава цената от 76,49 долара поради това колко много предлага на ездача по отношение на безопасност и абсорбиране на удари, но също така е изключително добре направена и изглежда много готино и стилно в същото време. Той също така осигурява на ездача перфектното сцепление и определено е този, който принадлежи към нашия списък с най-добри избори.

Заключение

Наличието на най-добрите ръкавици за подходящия летен и зимен сезон е важна част от получаването на най-доброто изживяване от карането на вашия мотоциклет и да знаете кои характеристики са най-важни за вас е ключът към избора на правилния чифт ръкавици за вас.

Да се ​​уверите, че ръкавиците, които избирате, не са само за външния вид и стила, но също и за защита и функционалност, е изключително важно, за да повишите безопасността си на пътя от всякакви потенциални инциденти.

Има много марки, които правят страхотни чифт ръкавици и като ентусиасти на мотоциклети изпробвахме много от тях, но най-добрите ръкавици, които ни харесаха най-много, включват тези, които споделихме по-горе като нашите най-добри избори.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *