Мотоклуб Етикет 101 – "Безплатно зареждане в MC Annuals"

By | април 12, 2022

Така че искате да започнете серия от мотоциклетни клубове

Етикет на мотоциклетния клуб 101 „Freeloading at MC Annuals“

Това се случва твърде често сред MC и противоречи на етикета на MC. Наричам го „Синдром на годишния свободен товар“ и призовавам президентите на клубове да спрат тази надигаща се вълна, докато виждате, че се случва сред вашите членове…

Някаква проста фонова информация:

В старите дни, когато клубовете практикуваха дисциплина (не като сегашните), имаше прост протокол, който MC следваха. „Вие присъствате на нашия годишен празник и подкрепяте нашия клуб, а ние ще присъстваме на вашия и ще подкрепяме вашия клуб!“ Не може да стане по-просто от това, нали? И всички видове традиции бяха разработени, за да се насърчи това участие, като броене на трофеи, например – когато клубът домакин ще раздаде трофеи на участващите клубове за неща като: повечето членове, ездач на най-дълго разстояние, клуб на най-дълго разстояние, най-посещаваните жени клуб, най-посещаваните социални клубове и т.н.-разбирате къде отивам тук. Намерението беше да се привлече възможно най-много MC, така че един клуб да може да прави пари, а трофеите бяха символи на честта, които клубовете могат да използват, за да покажат, че подкрепят други MC, като спечелят тези трофеи. Тъй като годишният е едно от най-големите бустер събития на MC, жизнено важно е годишният да бъде успешен. Годишна се провежда веднъж годишно (обикновено на годишнината от основаването на клуба), за да помогне за печелене на пари за MC, така че да може да продължи да работи през тази година и повечето MC инвестират сериозно в своите годишни. Те обслужват храна, наемат диджеи, наемат зали за парти, отдават под наем място в по-големи MC, някои предлагат забавления, предлагат съоръжения за къмпинг и списъкът продължава безкрайно.

Въведете годишния Freeloader:

Така че наистина е гадно, когато се появи годишният „свободен товар“ и извърши най-големия грях. Годишният freeloader обикновено тегли мотора си някъде пред събитието или близо до събитието и просто сяда отвън на колелото си и не купува билет! Оооооо! И виждате тези халяйници през цялото време да седят пред купона и го нарязват с всички, пляскат хората по гърба, прегръщат и прегръщат цялата „семейство“, което познават… по дяволите, те дори се превръщат в живота на Единственото нещо извън партито е, че НИКОГА НЕ ГО ПРАВЯТ ВЪТРЕ НА ПАРТИЯТА и си купуват БИЛЕТ !!!!! За съжаление обикновено виждате десетки тези безвъзмездни идиоти, които лагеруват пред MC Annuals, които се разправят с всички, които минават. След като са се забавлявали и са се забавлявали с всички, които познават на снимачната площадка, те събират група хора, които са харчили пари за годишното събитие, и ги отвеждат в друг MC или байкър бар, за да си купят напитки там за останалата част от година, нощ! Можете да чуете свободните хора да казват: „Хей, това парти е скучно, нека всички да отидем до XXXX място и да купонясваме с тях. Знаеш, че правят нещо и тази вечер!“ И тръгват с хора, които купуваха и покровителстваха годишния клуб на домакините. Ядосвам се, когато видя тези freeloaders да седят пред годишното събитие без никакви гривни. Винаги ги питам: „Защо, по дяволите, бихте показали своя ** до нечия годишна и ще го паркирате на велосипеда си, без да отидете да закупите гривна и да подкрепите колегата си от клуба?“ И президенти на MC, трябва да зададете точно този въпрос, когато видите, че членовете на вашия клуб нарушават етикета на MC.

Как да коригирате тази тревожна тенденция:

Президенти! Не позволявайте на вашите членове да се зареждат безплатно на годишните MC. Годишният е важен за жизнената кръв на МС. Това е най-старата традиция сред MC и ако стартирате или управлявате MC, трябва да уважавате традициите и нормите, които са направили MC успешни през цялото време.

Ти трябва:

1. Информирайте членовете си за важността на подкрепата на колегите MC

2. Кажете на членовете си, ако са разорени и не могат да си позволят цената на входа, не отивайте на годишния! Годишният е създаден, за да направи пари на хостинг клуба, а не да осигури личен парад за член на вашия клуб, който иска да се зареди на мястото на събитието и да каже здравей на всички.

3. Уверете се, че всички ваши членове купуват билет и получават лента за китка, след като стигнат до събитието. Някои клубове просто поемат всички пари от своите членове и представят средствата на президента, когато пристигнат там. Това е страхотният начин да го направите с най-голямо въздействие.

4. Инструктирайте членовете си да кажат на приятелите си, които зареждат безплатно, от други клубове и независими състезатели, за които познават, да закупят билет, ако ги видят да се лутат навън без лента за китка.

Ако сте хост клубът: Трябва:

1. Помислете за провеждането на вашето събитие в оградена зона и задължете хората да влязат в оградената зона, така че дори и да се лутат извън събитието, все пак са платили, за да бъдат там.

2. Обмислете да наблюдавате паркингите и да инструктирате лутащите се свободни хора да си купят билет или да напуснат вашето събитие.

3. Помислете да накарате вашите диджеи да правят съобщения по време на вашето събитие, за да кажат на президентите да не позволяват на членовете си да се лутат навън, без да плащат.

Помнете хората, обичайте се и се уважавайте и се опитайте да правите правилните неща. Безплатното зареждане на други MC партита е напълно ненадеждно и противоречи на всички MC етикети. Това е моето мнение. Националният президент на Black Dragon Black Sabbath MC

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *