Колко струва моят мотоциклет Crotch Rocket?

By | май 7, 2022

Ако мислите да продадете употребяваната си ракета за чатала, спортен мотоциклет или мотоциклет, има няколко неща, за които искате да помислите. Искате да го оцените правилно, така че да се продава достатъчно бързо, но да не му струва твърде ниска или твърде евтина, така че в крайна сметка да го раздадете. Така че искате да знаете всичко, което можете, за да го оцените точно, когато го изброите за продажба.

Преди всичко повечето хора искат твърде много за своите ракети за чатала. Има изключения от това обаче и обикновено можете бързо да определите това, когато разглеждате други използвани ракети за чатала за продажба, защото очевидно са на твърде ниска цена от това, което знаете, че е правилният ценови диапазон.

Не знаете каква цена да оцените твърде ниската си ракета за чатала и по-късно осъзнавате, че сте имали много купувачи и сте я продали твърде бързо. Това е сигурна индикация, че сте го оценили твърде ниска. Ако след рекламирането на вашата ракета за чатала за продажба получите голям отговор, може да преразгледате какво да преразгледате и да я оцените по-високо, преди да я продадете. Винаги можете да промените цената, ако не сте се съгласили да я продадете. И може да си струва бързо да промените цената на вашата реклама.

Когато определяте цената на вашата ракета за чатала, спортен мотоциклет или мотоциклет, искате да сте сигурни, че оставяте малко място за преговори. Така че не забравяйте да добавите няколко долара за това, което смятате за справедлива печалба, за да ви даде място за договаряне.

За да определите добра цена или реалистична цена за вашата ракета за чатала, трябва да знаете възрастта на мотора (годината), марката или марката (Yamaha, Kawasaki Ninja, Suzuki, BMW например) и модела, състоянието, в което е в и къде се намира. Трябва да потърсите текущите цени в двете ръководства, които се използват за ценообразуване на мотоциклети. Това са Kelley Blue Book и The National Automobile Dealer’s Association Guide, наречена NADA. И двете ръководства изброяват цените на мотоциклети, въпреки че не е общоизвестно, че го правят.

Цените, посочени в тези ръководства, обикновено са най-ниската цена, която бихте платили, защото когато хората използват тези ръководства, те добавят повече пари, за да получат печалба. Затова е важно да потърсите текущите стойности в тези ръководства. Вашата местна обществена библиотека разполага с тези ръководства, за да можете бързо да влезете в библиотеката и да ги потърсите. Уверете се, че знаете коя година, марка и модел имате или проверявате дали купувате.

Поставянето на вашата реклама безплатно в Craigslist е един от най-бързите начини да продадете вашата ракета за чатала. С проучването ще разберете колко струва вашата използвана ракета за чатала, спортен мотоциклет или мотоциклет и трябва да можете да го продадете на най-добра цена и бързо да получите добра печалба. Има голямо търсене на употребявани ракети за чатала и много хора ги купуват, за да се учат, преди да инвестират в нов спортен мотоциклет, където отстраняването на повреди или ремонтите може да не са евтини. Първо направете своето проучване и ще бъдете възнаградени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *