Кога имате нужда от калъфи за мотоциклети?

By | април 28, 2022

Ако вашият дом няма затворен гараж, определено имате нужда от първокласно водоустойчиво покритие за мотоциклет. Не забравяйте да вземете калъф, който е не само водоустойчив, но и дишащ и подплатен с полар, за да защитите края на вашия цикъл. Както при повечето неща, можете да отидете по евтиния път и да получите покритие, което просто ще предпази от прах и мръсотия, или да получите наистина превъзходно покритие с всички необходими функции за пълна защита на вашия мотоциклет.

Ако вашият мотоциклет е изложен на елементите, докато сте у дома, покривалото за мотоциклет може да бъде огромно предимство за вас. В наши дни калъфите за мотоциклети са UV обработени за защита от слънце и са изработени от водоустойчиви, но дишащи материи. Дори когато съхранявате велосипеда си в затворена сграда, не забравяйте да вземете капак, който ще предпази покритието на вашия цикъл от праха и мръсотията, които се натрупват и в тези области.

Ако трябва да съхранявате покривалото за мотоциклет за зимата, отново трябва да помислите за най-високото 4-слойно покритие за мотоциклет. В тази ситуация се нуждаете и от калъфи, които имат еластични шевове, с презрамки и катарама, за да могат лесно да се завързват за защита от тези силни зимни ветрове. Вземете капак с тези функции, когато се изисква максимална защита. Има смисъл само да предпазите скъпия си мотоциклет от опустошенията на зимата.

Когато обмисляте да отидете на турне и/или къмпинг, не забравяйте, че калъфите за велосипеди идват с удобна чанта за съхранение, за да можете да ги вземете със себе си, за да предпазите велосипеда си през нощта. Калъфите могат да се използват лесно и удобно и да се транспортират по всяко време, когато сте далеч от дома.

Хей! Ако искате да отидете на 70-годишнината на шосейното рали на Стърджис само за забавление или за да видите представянето на Kid Rock, ще ви е необходимо луксозно покритие, за да предпазите мотора си, когато не го карате. Вземете покривало с UV защита за горещите августовски дни в Южна Дакота. Наистина можете да се забавлявате, смесвайки се с 400 000 до 600 000 други велосипедисти, така че имайте малко спокойствие, докато го правите с първокласно покритие, за да защитите вашия прекрасен велосипед.

Ако случайно имате скутер, който трябва да съхранявате навън, вземете страхотно покритие за скутер, изработено от найлонов 4-слоен водоустойчив плат за покриване на мотоциклет. Необходимото покритие е водоустойчиво, но дишащо и естествено издържа на гниене и мухъл.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *