Category Archives: мотоциклет

мотоциклет, дзен и изкуството да се поддържа мотоциклет, мотоциклет с кош, електрически мотоциклет, разрешено ли е тегленето на мотоциклет с кош, когато няма други ограничения водачът на мотоциклет, калкулатор данък мотоциклет

Как да нарисувате пламъци на вашия мотоциклет или хеликоптер

Ръководство за начинаещи за боядисване на пламъци от горещи пръчки. Материали и консумативи 3/4 инча маскираща лента Фина линия 1/8 лента Водоустойчива шкурка с песъчинка 600 и 1500 x-act нож оранжева и червена боя за пламъците предварително почистване пистолет за боядисване аерограф чисто палто многоскоростна полираща машина полираща смес Пламъците или всякакви други графики трябва… Read More »

Honda Super Cub и 50cc Honda Cub – Volkswagen Beetle на мотоциклетите!

Много умен дизайн: Honda Super Cub беше комбинацията от мотопед и скутер. Той привлече много хора поради приятелския си и не плашещ вид. Хората, които преди са се чувствали застрашени от по-големите мотоциклети, се приближиха и възприеха този модел много бързо. Това беше универсален мотоциклет и имаше достатъчно мощност, за да превози двама пътници или… Read More »

Доказаните ползи за здравето от карането на ATV или офроуд мотоциклет

Добри новини! „Първата изчерпателна сонда за ползите за фитнес и здравето от развлекателното каране на превозни средства за висок терен (ATV) и офроуд мотоциклети (ORM)“ доказва, че карането е толкова добро, колкото се чувства. Ученето Проведено в продължение на няколко години от Факултета по здравеопазване на университета в Йорк, съфинансирано от правителството на Нова Скотия… Read More »

Пет от най-добрите ботуши за колоездене и пет от най-добрите мотоциклетни каски за под 200 паунда

Ако сте на лов за най-новата екипировка за мотоциклети и мотокрос тази Коледа, има няколко големи марки, които не могат да бъдат пренебрегнати. За да започнете с вашето търсене, ние измислихме петте най-добри ботуши и каски за колоездене – всички те могат да бъдат увити спретнато под вашето коледно дърво за по-малко от 200 паунда.… Read More »

Мотоциклетни полушлемове – предимства и недостатъци

Мотоциклетните полукаски са един от най-популярните стилове на мотоциклетни каски на пазара днес поради свободата, която предоставят на ездача. Това се дължи главно на намаленото количество каска, която всъщност покрива главата ви. За разлика от шлема за пълно лице, няма защита на лицето ви и обикновено навсякъде от ушите надолу. Това може да се счита… Read More »

Колко струва моят мотоциклет Crotch Rocket?

Ако мислите да продадете употребяваната си ракета за чатала, спортен мотоциклет или мотоциклет, има няколко неща, за които искате да помислите. Искате да го оцените правилно, така че да се продава достатъчно бързо, но да не му струва твърде ниска или твърде евтина, така че в крайна сметка да го раздадете. Така че искате да… Read More »

Основи на дисагите за мотоциклети за начинаещи

Кутия с инструменти, документи за велосипед, някои полезни резервни части, комплект за първа помощ, вашите машини, джаджи и други дребни неща от първа необходимост – можете безопасно да съхранявате и носите всички тези неща в дисагната си чанта на мотоциклета. Новите малки, но просторни модели допринасят за удобството и външния вид на вашата машина. Можете… Read More »

Мотоциклетите попадат ли в обхвата на закона за лимоните в Калифорния?

Когато купувате мотоциклет, било от предишен собственик, или от дилър, очаквате да работи правилно. Налагайки се да ремонтирате автомобила непрекъснато, трябва да ви направи малко подозрителни. Неуспехът да функционира правилно след последователни опити за ремонт е ясен знак, че се справяте с това, което обикновено е известно като „лимон“. Знаем, че има специфични закони за… Read More »

Кратка история на мотоциклетите AJS

AJ Stevenson & Co. Ltd., произвеждаше автомобили и мотоциклети под името AJS между 1909 и 1931 г. Притежавайки 117 световни рекорда за мотоциклети в рамките на няколко години, AJS със сигурност бяха една от водещите спортни марки. По-късно в живота си компанията е купена от Matchless, след това от Associated Motorcycles и след това от… Read More »

Правила за одобрение на мотоциклетни каски DOT

Федералното министерство на транспорта (наричано по-долу DOT) нарежда всички мотоциклетни каски в САЩ да бъдат тествани за безопасност. DOT извършва собствени вътрешни тестове на тези каски, като етикетира тези, които отговарят на неговите стандарти. Ако мислите да си купите каска за мотоциклет и не виждате стикер DOT, помислете отново. Това не е каска, на която… Read More »