Category Archives: електрически велосипед

електрически велосипед цена, електрически кит за велосипед 3000w, кит за електрически велосипед, електрически планински велосипед, електрически велосипед олх, електрически кит за велосипед 2000w

Напредъкът към по-чиста околна среда (перспективата на оптимист)

Правителствени програми – Бюрото за ремонт на автомобили (BAR) администрира програмата за проверка на смога в щата Калифорния. Целта на програмата Smog Check е да намали замърсяването на въздуха, произведено от моторни превозни средства. В щата има над 7000 центъра за проверка на смога; всички от които са частна собственост. Типичният център има едно или… Read More »

Предимства и недостатъци на използването на скутер

Пазарът на двуколесни автомобили експлодира напоследък, като парите са ограничени за всички; все повече хора разглеждат този достъпен начин за пътуване от една точка до друга. Двата основни типа двуколесни превозни средства са двуколесните с предавка и без предавка, а двуколесните без предавка са известни като скутери. Първоначално производителите на скутери щяха да се насочат… Read More »

Подготовка за пътуване с велосипед на дълги разстояния

Свикнали сме да се транспортираме от място на място с коли, така че защо човек би помислил да се впусне в пътуване с велосипед на дълги разстояния? Използването на peddle-power не означава бързо да стигнете до дестинацията, а по-скоро е: Шанс да изпитаме нашата физическа и психическа решителност. Възможност да видим забележителности и пейзажи, които… Read More »

Значението на очилата за мотоциклети

Очилата за мотоциклети често се разглеждат като модни аксесоари и много от тях не вземат предвид аспекта на безопасността. Наложително е да изберете добър чифт очила, които да отговарят на вашата каска и тип мотоциклет. Например, ако използвате каска, която няма козирка, тогава би било почти невъзможно да карате колело без подходяща защита на очите,… Read More »

Групово каране за начинаещи

Сега, когато казвам групова езда, обзалагам се, че някои от вас си представят сцена от филм, в който около стотина мотористи се отправят един до друг по пътя? Е, това не винаги е така, но дали става дума за 2 мотоциклета или 100+, трябва да вземете предвид много различни неща. Няколко прости съвета за каране… Read More »

Hero Hunk срещу Bajaj Pulsar – Сравнение на велосипеди

Hero Honda е един от най-големите производители на мотоциклети в страната и име. Те продължиха да останат монопол, докато Bajaj напълно промени играта на индийския мотоциклет с техните мотоциклети Pulsar. Оттогава 150-кубиковият сегмент се разрасна, за да стане по-горещ и по-вълнуващ. Но напоследък мотоциклетите Pulsar се затрудняват срещу мотоциклетите Hero. Нека да проверим сравнение между… Read More »

Историята на мотоциклета Honda CD185

Ретро Honda CD185 е произведена за първи път през 1978 г. Произведени са много малко от тези модели, което прави намирането на части малко трудно, но е възможно. Стандартният двигател беше 4-тактов SOHC близнак с въздушно охлаждане, което помогна и за двете скорости на един пробег. Honda CD185 идва с пълна сила, особено като колекционерски… Read More »

Bajaj Pulsar 200 SS – дългоочаквано изстрелване

Баджадж е познато име на индианците. Още преди мотоциклетите Bajaj да станат популярни, марката се асоциира със здрави скутери, които в миналото са били ярост. Когато тези тежки скутери отстъпиха място на леките и безредукторни версии, Bajaj нахлу в неизпитаните до момента води на производството на мотоциклети. Скоро марката Bajaj започва да се свързва с… Read More »

Устойчив живот: можете ли да продължите?

Освен ако не живеете в скала, всеки трябва да е наясно в момента за щетите, които сме причинили на Земята през годините. Добре, че има хора, които са направили крачката към устойчив живот, който е начин на живот, който намалява въздействието върху околната среда. Този начин на живот е полезен както за Земята, така и… Read More »

Съвети за доставка, които всеки собственик на мръсен велосипед трябва да знае

Притежаването на мръсно колело е нещо повече от кихотовско желание за онези жители на обществото, чиито артерии са пълни с адреналин (за мен и за вас, наркомани от адреналин). Но едно от тесните места, които могат да задушат реализацията на това фантастично притежание на мотора, е самият акт на транспортиране на този велосипед и по-конкретно,… Read More »