Как да продадете мотоциклет с предизвикателни обяви

By | април 29, 2022

Напишете обява, която е задълбочена

За да продадете мотоциклет с малки обяви, най-добре е да напишете обява, която да го описва подробно. Тези подробности отговарят на въпроси за човек, който търси типа мотоциклет, който описвате. Когато някой търси в обявите за мотоциклет, той търси определена марка и модел. С пълно описание на вашия мотоциклет, вие ще отговорите на всички въпроси и ще привлечете само хора, които се интересуват от вашия мотор.

Когато пишете вашата реклама за мотоциклет, първо трябва да включите годината, марката и модела. Ето един пример:

Honda Shadow 1999 г

След това трябва да запишете размера на двигателя, цвета, пробега и други характеристики.

пример:

1100, перлено бяло, 5400 мили, предно стъкло, подови дъски, предпазители на двигателя, нов акумулатор, 2 каски и др.

Изброените по-горе са само няколко функции, които се предлагат на мотоциклет. Препоръчвам да включите колкото се може повече функции, защото това ще даде на читателя точна стойност на мотора. Това също така ще покаже на читателя колко пари ще спестят в сравнение с нов, който има същите аксесоари. При условие, че сте поставили страхотна цена на мотоциклета. Винаги помнете, че огромните спестявания ще помогнат за бързата продажба на мотоциклет.

Сега можете да завършите рекламата си, като включите състоянието на мотоциклета, цената, местоположението и вашата информация за контакт.

пример:

Отлично състояние, $ 4700, Tupelo MS, обадете се на 662-123-1234

Когато приключите с писането на вашата реклама, тя трябва да изглежда така:

1999 Honda Shadow 1100, перлено бяло,

5400 мили, Предно стъкло, Подови дъски,

Предпазители на двигателя, Нов акумулатор, 2 каски,

Отлично състояние, $ 4700, Tupelo MS,

обадете се на 662-123-1234

Не забравяйте да включите функциите, които се отнасят до вашия велосипед, и отделете всяка функция със запетая. Напишете вашата реклама в едно дълго изречение. Рекламодателят, който използвате, ще форматира вашата реклама, за да пасне на публикацията им. Горната реклама е стандартен формат, който се използва от повечето публикации.

Местни вестници или онлайн обяви

След като сте написали подробна реклама, сте готови да я изпратите в малките обяви на местния вестник или други рекламни публикации. Ако искате да разширите рекламата си, онлайн обявите са страхотен маркетингов инструмент, който ще ви помогне да продадете мотоциклет. Онлайн обявите са евтини и набират популярност всеки ден.

Обясних подробно как да напиша обширна реклама за мотоциклет. Както можете да видите обявата е пълна и отговаря на повечето въпроси за някой, който се интересува от този тип велосипед. Една добра реклама ще отговори на всички въпроси и ще улесни продажбата на вашия мотоциклет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *