Как да изберете и инсталирате персонализиран газов резервоар за мотоциклет

By | април 2, 2022

Резервоар за газ по поръчка на мотоциклет е едно от най-важните неща, които ще ви трябват за вашия персонализиран мотоциклет. Това е частта на вашия мотор, която първо ще бъде забелязана, така че се уверете, че сте боядисани добре.

Изборът на резервоар за газ трябва да бъде сравнително лесен въз основа на това, което търсите. Когато търсите подходящия резервоар за бензин на мотоциклет, ще искате да помислите за удобство, надеждност и външен вид.

По същество, колкото по-голям е резервоарът за газ на вашия персонализиран мотоциклет, толкова по-малко ще трябва да пълните и толкова по-готина боя можете да използвате. Колкото по-малко спирате, толкова повече се наслаждавате на пътуването. Има много опции за персонализиран резервоар за газ за мотоциклет, от които можете да избирате. Има много стилове на резервоари за газ на мотоциклети, които могат да бъдат построени или закупени, за да отговарят на вашите изисквания. Един от многото видове резервоари, които се предлагат за вашия мотоциклет (или хеликоптер), са резервоарите за разтягане. Стреч танковете наподобяват точно това, което подсказва името им. Резервоарът за разтягане е малко по-дълъг и разтегнат, така че изглежда по-хладен, следва линиите на велосипеда ви и тече по-добре.

Обикновено можете да намерите тези видове газови резервоари в много размери 2 „, 3“ или 5 „разтягащи се и винаги можете да заварите някои удължители, за да паснат на вашето каране, или да го излеете директно в релсите на рамката или резервоара за масло.

Тези персонализирани газови резервоари за мотоциклети са смесица от стари и нови резервоари за газ и са отличен избор, който може да изпълнява почти всичко, което искате вашият персонализиран мотоциклет да може да постигне.

След това има резервоари в стил „Radical“ по поръчка. Тези резервоари изглеждат страхотно на всеки шоубайк, но обикновено не задържат толкова много газ, така че бъдете готови да спирате по-често. Трябва също така да сте готови да обсъдите мотора си с хората около вас, докато изпомпвате горивото си. Това са привличащи окото стил танкове, със сигурност ще накарат този шофьор на миниван да си спомни, когато не е искал нищо освен мотора си и момичето си.

Има и тонове други резервоари, танкове Sportster, танкове King, танкове Mustang, танкове Dyna, резервоари Fatbob, резервоари за фъстъци, резервоари за бобер, резервоари за ковчези, резервоари за хеликоптери. Те идват с различни стилове на газови капачки: капачки за изплакване, изскачащи капачки, самолетен стил и и и … безкрайни.

Всички резервоари трябва да бъдат монтирани за правилно монтиране, след това отстранени, почистени и запечатани отвътре и тествани под налягане преди боядисване, за да се предотвратят течове. Отново може да има начини за запечатване на резервоара, но без значение как го правите, това трябва да се направи.

Също така, когато монтирате резервоара, не напрягайте нито един от монтажните щифтове, когато затягате резервоара. Това може да причини напукване на покритието и отслабване на монтажните зъбци. Проверете всички опори и фитинги на горивопровода, преди да напълните гориво.

Вграден горивен филтър винаги е добра идея с всяка горивна система. Не се доверявайте само на екрана около кранчето за домашни любимци, за да предпази карбуратора от всякаква мръсотия.

Сега избирате резервоар, който отговаря на вашите нужди.

Карайте безопасно и не оставайте без бензин!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *