За нас

Механичната База е онлайн блог за автомобили, който публикува съвети за ремонт на автомобили, ръководства, рецензии и друга подходяща информация. Ние бяхме основани през 2018 г., когато нашият собственик Магнус работеше като механик и усъвършенствана диагностика на автомобили Повече от 10 години и той намери толкова много невярна информация онлайн, докато търсеше информация.

Затова той реши да създаде уебсайт, където нашите читатели могат да се доверят на опита, споделен тук в нашите статии, така че нашите читатели да могат бързо и лесно да ремонтират автомобилите си, без да губят парите си. През последните две години се развихме много бързо благодарение на нашите редовни читатели, които търсят страхотни съвети за ремонт.

Нашият опит

Всички наши статии са написани от опитни механици, редактирани и прегледани, за да се гарантира, че изобщо не разпространяваме невярна информация. Ние сме специализирани в европейските автомобили, но също така имаме големи познания в американските и азиатските автомобили.

Запознайте се с нашия екип

Запознайте се с нашия екип тук, базиран на механика

Магнус Селен

собственик

Магнус е собственик и главен автор на MechanicBase. Той работи като механик повече от 10 години и повечето се специализират в усъвършенствана диагностика и отстраняване на неизправности. Сертифициран Специалист По Автомобилна Диагностика.

Робърт Годси

ФИНАНСОВ ПИСАТЕЛ

Робърт е автомобилен ентусиаст, който обича да ремонтира автомобили и особено инструментите, с които ремонтирате автомобили. Когато става въпрос за електроинструменти или други диагностични инструменти за автомобили, това е, което трябва да попитате. Робърт пише предимно за инструменти и тестване на продукти.

Адам Лонгриг

ЕКСПЕРТ ПО ИНСТРУМЕНТИ

Адам е автомобилен ентусиаст, който прекарва времето си в шофиране и ремонт на бързи спортни автомобили. Той знае всичко, което трябва да знаете за автомобилния пазар и определено ще ви помогне да постигнете страхотни сделки с автомобили. Той също така има богат опит в областта на автомобилното финансиране, застраховането и лизинга.

Една Мартинели

технически

Edna гарантира, че нашият уебсайт е бърз и красив за вашето посещение. Тя се грижи за всичко, свързано с кодирането и програмирането на уебсайтове, за да осигури оптимална производителност и функционалност. Тя също се занимава с графика.

Как Да Получите Персонализирана Помощ

Надяваме се да се насладите на нашия блог и да останете доволни от информацията, която споделяме. Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас на нашата страница за контакт.

Офис Адрес: 909 Davis St Suite 410, Еванстън, Илинойс 60201, САЩ

Телефон: +1 (847)-864-1167