Аукцион за репо мотоциклети Вземете най-добрата сделка за мотоциклети в живота си

By | април 26, 2022

Това е тъжна история, но всеки ден има стотици мотоциклети, които не изплащат заемите си за мотоциклети, оставяйки мотора си да бъде продаден на репо търгове за мотоциклети. Посещението на репо търг за мотоциклети вероятно ще предостави на купувачите на велосипеди възможността да си осигурят истинска изгодна цена.

Всички велосипеди на търг ще бъдат върнати, тъй като първоначалният купувач не успява да се справи с месечните погасителни плащания. Тяхната загуба е вашата печалба, тъй като финансовите къщи разпродават тези велосипеди на значително намалена цена, в опит да възстановят част от парите, които първоначално са заели на собственика.

Репо търговете за мотоциклети включват всички видове велосипеди, от употребявани велосипеди за силови спортове до екзотични ATV превозни средства. Всички те се представят за проверка преди началото на търга, понякога няколко дни преди подаването.

Защо велосипедите са иззети и иззети?

Велосипедите са иззети и иззети по три причини. Най-честата причина мотоциклет да попадне на репо търг за мотоциклет е, че първоначалният собственик, който е финансирал покупката на велосипеда чрез банка, не е успял да се справи с изплащанията. След като това се случи, използвания мотоциклет след това се конфискува от компания за изземване и банката ще го пусне за продажба на търг за репо мотоциклети.

Втората, много по-рядко срещана причина велосипедът да бъде иззет се дължи на това, че първоначалният купувач е предоставил невярна информация на банката по време на покупката. В този случай моторът се прибира много по-бързо и ще бъде направен опит за преговори с търговеца на дребно за връщане на мотора при лека загуба на цена. Ако това не успее, мотоциклетът ще бъде представен на търг за репо мотоциклети.

Третата причина е, че дилърът излиза от дейността си и дилърът пренася целия си оставащ инвентар на търг за репо мотоциклети, за да го ликвидира един по един. Това предлага чудесна възможност за купувачите на търга.

Безопасно ли е да купите мотоциклет, който е бил конфискуван за изземване?

Като цяло е доста безопасно да купувате иззети велосипеди, тъй като те обикновено ще бъдат сравнително нови, със сигурност на по-малко от три години и документите ще бъдат в ред, поради факта, че финансовата къща ще е проверила всичко, преди да пусне цикъла за търг.

Разбира се, все още има възможност мотоциклетът да бъде в лошо състояние на механичен ремонт и се препоръчва на потенциалните купувачи да потърсят помощта на някой с механични познания, преди да вземат решение да наддават за конкретен мотоциклет.

Почти всяка аукционна къща ще разполага с всички велосипеди, които ще бъдат продадени на търг, достъпни за разглеждане и инспекция преди търгът да започне, прекарайте това време в проверка на велосипедите, които ви интересуват.

Повечето големи аукциони на мотоциклети позволяват на купувача да плаща с кредитна карта, това е отличен начин да гарантирате, че вашата финансова транзакция е не само сигурна, но идва и с вградена защита, тъй като повечето големи компании за кредитни карти ще преследват всяка съмнителна аукционна къща от името на купувача, ако сделката се счете за нелоялна.

Купуването на употребяван мотоциклет от репо търг може да бъде много добър начин да закупите изключителен мотоциклет на изгодна цена. Съвременните търгове се провеждат добре, напълно регулирани и безопасни за работа. Всички финансови транзакции се наблюдават отблизо и се одитират, което означава, че сенчестите сделки и задкулисните сделки, свързани с търговете в миналото, сега са изостанали.

Купувачите все още трябва да проявяват доза здрав разум, когато купуват мотоциклет от репо търг за мотоциклети, въпреки че сега са защитени много по-добре, отколкото дори преди десет години.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *